MIGHTY MUSIC

Τέσσερις νέες ποιοτικές κυκλοφορίες!

Η αξιόπιστη εταιρεία από τη Δανία σάς παρουσιάζει τα νέα άλμπουμ των Aphyxion, των A Road To Damascus, των Broadway Killers και των Lou Siffer And The Howling Demons.

APHYXION – “Earth Entangled”
Μη σας ξεγελά το ήρεμο και ευγενικό παρουσιαστικό των πέντε νεαρών δανών, κατά βάθος είναι ύποπτα αγριεμένοι. Αν αμφιβάλετε γι’ αυτό, φροντίστε να ακούσετε το παρουσιαζόμενο πρώτο τους άλμπουμ. Ειδικεύονται στο σκανδιναβικό death, ενώ δεν αποφεύγουν και κάποιες τονικές και ρυθμικές κινήσεις που αποδεικνύουν ότι είναι παιδιά της γενιάς τους. Έχουν την υποστήριξη του Jacob Hansen, που ανέλαβε την παραγωγή του υλικού τους, άρα είναι πολύ πιθανό να κάνουν εγκαίρως τις σωστές κινήσεις. Μπορούν να εξελιχθούν συνθετικά, πράγμα που μάλλον θα έρθει με την ωρίμαση και τη διεύρυνση του γούστου τους. Δυναμικοί, μπαίνουν στην επετηρίδα της αναγνώρισης.

 

A ROAD TO DAMASCUS – “In Retrospect”
Η επωνυμία του συγκροτήματος έχει κάτι το θετικό, δανείζεται μάλλον κάτι από τη μεταστροφή του Αποστόλου. Οι τέσσερις νεαροί από την Κοπεγχάγη ειδικεύονται σε αυτό που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως εμπορεύσιμο pop punk, κάτι ανάμεσα στους 30 Seconds To Mars και τους Green Day. Δεν είναι οι μόνοι που επιχειρούν να διακριθούν στον συγκεκριμένο χώρο, έχουν όμως μάλλον αρκετές πιθανότητες, γιατί γίνονται συμπαθείς. Έχουν καλή αίσθηση της μελωδίας, εύληπτα τραγούδια, ελέγχουν τις ευαισθησίες τους χωρίς να γίνονται πολύ γλυκεροί. Ευχάριστο το άλμπουμ τους, θα το ακούγατε οδηγώντας το αυτοκίνητό σας χωρίς να ενοχληθείτε.

 

BROADWAY KILLERS – “Broadway Killers”
Ο Emil, ο Anders και ο Jakob, αφού είχαν παρουσιάσει τρία ΕΡ, αποφάσισαν να ζητήσουν τη συνδρομή και συγχρηματοδότηση του λαού προκειμένου να παρουσιάσουν το πρώτο τους άλμπουμ. Έχουν επιρροές από τους Nirvana, τους Social Distortion, τους Pearl Jam, στέκονται όμως παραπάνω από τα συνήθη φασαριόζικα εφηβικά σχήματα με παρεμφερείς καταβολές. Οι τρεις δανοί ακούγονται ενεργητικοί, ορεξάτοι, παίζουν ζωηρούς ρυθμούς, έχουν ωραία φωνητικά και η όλη δουλειά τους είναι πραγματικά καλοστημένη και εύηχη. Λάβετε υπόψη σας ότι έχουν και την καλή γνώμη των Bad Religion. Συγκρότημα που δημιουργεί γρήγορα θετική εντύπωση, αξίζει να το προσεγγίσετε αναλόγως.

 

LOU SIFFER AND THE HOWLING DEMONS – “At Your Service”
Υποθέστε ότι κάπου κοντά στην Ουψάλα το όχημα που οδηγείτε ακινητοποιείται λόγω βλάβης. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Εκεί κοντά ζουν πέντε τύποι που θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν. Αν μάλιστα σας αρέσει το καλό και ευθύ hard, τότε μπορείτε να τους ακολουθήσετε σε κάποιο κοντινό μπαρ όπου θα εμφανιστεί το συγκρότημά τους. Θα περάσετε πολύ ευχάριστα, γιατί οι τύποι παίζουν με ωραία ορμητικότητα, βγάζουν τη μαγκιά εκείνων που έχουν συνδυάσει τα γράσα με τις ζόρικες μελωδίες. Όταν κάποια στιγμή συνεχίσετε το ταξίδι, θα έχετε μαζί σας και το παρουσιαζόμενο δεύτερο άλμπουμ τους.